Mobile Solutions

GSM reparatie

Gsm reparatie bij Mobile Solutions

Mobile Solutions is gespecialiseerd in het repareren van smartphones. Maar voordat we starten met het maken van uw defecte smartphone geven wij eerst advies en doen we kosteloos onderzoek.

Wij begrijpen heel goed dat u vooraf wilt weten of uw GSM nog de moeite waard is om te laten maken. Daarnaast is het natuurlijk niet onbelangrijk wat deze reparatie gaat kosten. Wij geven u een indicatie van de reparatiekosten voordat we starten met het repareren van uw smartphone. 

 

De reparatiespecialist van Mobile Solutions kan ieder merk GSM repareren, het maakt dus niet uit of uw iPhone, Huawei, Nokia HTC of ander merk toestel kapot is. U kunt dus met ieder merk Smartphone terecht bij Mobile Solutions. Ook repareren wij laptops, iPads, tablets en computers.

 

reparaties die wij onder anderen verrichten Aan smartphones, tablet’s en iPads zijn:

\

Scherm reparatie

\

Batterij vervangen

\

Oplaadaansluiting vervangen

\

Camera vervangen

\

Home-button vervangen

\

Power-button vervangen

\

Speaker vervangen

\

Microfoon vervangen

Smartphone reparatie

Het kan natuurlijk zijn dat  het probleem dat uw smartphone, tablet of iPad vertoont hierboven niet benoemd staat, geen zorgen. Ook andere problemen kunnen wij verhelpen. Graag verrichten we gratis een nauwkeurig onderzoek op het apparaat om het probleem vast te stellen en u daarna vrijblijvend een prijsopgave te doen. U kunt uiteraard zelf bepalen of u het defect wilt laten herstellen of niet.

Gratis Advies

Advies is bij Mobile Solutions altijd gratis! Een reparatie duurt over het algemeen niet langer dan één uur.

Hoge service

U kunt bij ons in de winkel onder het genot van een kopje koffie wachten tot uw smartphone, computer, tablet of iPad gemaakt is. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om een rondje in het centrum van Aalst te maken of uw GSM op een later tijdstip op te halen.